Hírek

Új Okoskereső funkció a webshopban!
2021.11.30
Új Okoskereső funkció a webshopban!

Mától webshopunkat Okoskereső funkcióval bővítettük

Az Okoskereső gépelés közben automatikus termék, kategória és egyéb tartalmi javaslatot ad az Ön számára, valamint a találati listán is javaslatokat tesz és a termékek sorrendjét is befolyásolja.

Az Okoskereső legfontosabb eleme az automatikus javaslat ablak, ami a keresőmezőben való gépeléskor jelenik meg. Elég csak belekattintania a mezőbe máris hozni fogja a legnépszerűbb találatokat. A gépelés elkezdése után pedig mintha a rendszer kitalálná az Ön gondolatait, folyamatosan frissíti az ablak tartalmát.

Az automatikus javaslat asztali gépen megjelenő verziója két oszlopból áll. Minden benne szereplő elem természetesen kattintható és billentyűzet segítségével is navigálhat a találatok között. A bal oldalon olyan keresési javaslatok jelennek meg, amelyek relevánsak az addig begépelt kifejezéshez a korábbi népszerű keresések alapján. Alatta a kategória ajánló következik, utána pedig a tartalmi oldalak felsorolása látható. Az ablak jobb oldalát pedig a legfőbb keresési cél, a termékek találati listája uralja.

És két fontos funkció, a keresés támogatásához:

  • Elírások automatikus javítása a találatoknál és keresési javaslat
  • Kulcsszó javaslatok a találati listán a korábbi keresések alapján

Sikeres keresést kíván a

a BioMenü Csapata

Vissza