Kávé, tea, kakaó, energetizálás

Ma már a kávézás élményét, hatását megtartva, ám a fekete kávénál jóval egészségesebb alapanyagokból is válogathatunk – ha a kávéról nem szeretnénk vagy nem tudunk lemondani. Elég némi zöld kávé kivonatot vagy gyógygomba őrleményt a hagyományos arabica porhoz keverni (ganoderma kávé) máris egészséges, természetes frissítőt tudunk készíteni. Csempésszen be kávéinkkal mindennapjaiba egy kis plusz energiát és egészséget!

Kakaópor, kakaóvaj, kakaóbab – az egészséges életmódot folytatók konyhájából ezek éppúgy nem hiányozhatnak, mint a megfelelő étrend-kiegészítők vagy egyéb szuperélelmiszerek. Le kellene mondani az ízletes desszertekről? Elég csupán a hozzávalókat lecserélni csökkentett szénhidráttartalmú vagy biominősítésű természetes alapanyagokra, máris sokat tettünk egészségünk megőrzéséért.

A kakaó pasztillákkal még a zöld kávéból vagy a ganoderma kávéból készült frissítőjét is krémesebbé és ízletesebbé teheti, hogy a kávézás élményét se kelljen az egészséges táplálkozás oltárán feláldoznia.

Töltse fel szervezetét energiával búzafű-, ginseng-, guarana-, macagyökér-, matcha tea-, zöld kávé és zöld tea kapszuláinkkal és porainkkal!

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: