Termékeinkkel kapcsolatos tanácsadás

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kérdéseivel keresse táplálkozási tanácsadónkat:

+36 30 9483236 - kizárólag munkanapokon 8-16 óra között

Szabó Monika

„AZT SZERETNÉM, HA JÓL ÉREZNÉD MAGAD A BŐRÖDBEN. LEGKÉSŐBB MOSTANTÓL, ÉS LEHETŐLEG AZ IDŐK VÉGEZETÉIG!”

YAEL ADLER

Többéves kórházi gyakorlat és az egészségügy más területein szerzett tapasztalat után hoztam meg a döntést – az egészségfejlesztéssel szeretnék foglalkozni.

Már az egészségügyi tanulmányaim során azok voltak a legkedvesebb tárgyaim, amelyek több figyelmet fordítottak a prevencióra. Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, és hiszek abban, hogy számos krónikus folyamat megelőzhető, vagy visszafordítható az életmódváltással.

A funkcionális táplálkozással saját egészségügyi kihívásaim miatt találkoztam először. A gyulladáscsökkentő étrend segítségével megszűntek azok a krónikus panaszaim, amelyekre a hagyományos gyógyszeres megközelítés nem kínált megoldást.

A pozitív tapasztalataim hatására még többet akartam tudni erről a rendszerről, ezért elvégeztem több olyan képzést, ahol a funkcionális táplálkozásról és életmódról tanulhattam. A személyes tapasztalataim, és a tanulmányaim megerősítettek abban, hogy ezen a korszerű és holisztikus szemléletet képviselő úton szeretnék tovább haladni.

A főzés a szenvedélyem, ezért a hozzám fordulókat praktikus konyhai trükkökkel, tanácsokkal tudom segíteni az étrendváltásban.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a bőrproblémák (ekcéma, akne, pszoriázis, rozácea, kiütések, fejbőr problémák), az emésztési problémák (reflux, puffadás, székrekedés, hasmenés) és a hisztamin intolerancia állnak. A célom, hogy támogassam ügyfeleimet az egyensúly felé vezető úton, hogy együtt formáljuk egészségessé a hétköznapi szokásokat.

Végzettségeim

  • Alkalmazott táplálkozástudományi nagykövet (2021. Táplálkozás-Beállítás)
  • Funkcionális életmódmentor (2020. MED Központ)
  • Funkcionális táplálkozási referens (2016. Ezokurzus)
  • Természetgyógyász (2017. Aura Központ – Béky László)
  • Ápolás Msc (2013. Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar)

Elérhetőségek

https://egyensuly-pont.hu/kapcsolat/

https://www.facebook.com/egyensulypont.hu

https://www.instagram.com/egyensuly_pont/