A hajdina az álgabonaféléknek nevezett élelmiszerek csoportjába tartozik. A hajdina nem rokona a búzának, így gluténmentes.
A hajdina magas ásványianyag- és antioxidáns tartalma miatt népszerű egészséges élelmiszer.
Gluténmentes, jó rostforrás, gazdag ásványi anyagokban és különféle növényi vegyületekben, főleg rutinban.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio hajdina (Fagopyrum esculentum Moench); Allergének: nyomokban szezámmagot tartalmazhat
Összetevők táblázata
Energia | 1535 kJ/367 kcal |
Zsír | 2,9 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,6 g |
Szénhidrát | 69 g |
- amelyben cukor | 1,0 g |
Rost | 6,0 g |
Fehérje (protein) | 12 g |
Só | < 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!