A tönkölybúza ősi kalászos gabona, amelyet bár őshonos Dél-Európában, széles körben termesztenek Európában. A 19. században csökkent a népszerűsége, de mostanra egészséges élelmiszerként tér vissza.
A tönkölybúza tápanyagban gazdag teljes kiőrlésű gabona, magas fehérjetartalmú, diós ízű.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio tönkölybúza (Triticum spelta L.); Allergének: glutént tartalmaz, nyomokban szóját, mustármagot, szezámmagot és csillagfürtöt tartalmazhat
Összetevők táblázata
Energia | 1457 kJ/348 kcal |
Zsír | 1,7 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,2 g |
Szénhidrát | 60 g |
- amelyben cukor | 0,7 g |
Rost | 10 g |
Fehérje (protein) | 17 g |
Só | < 0,01 g |
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!