A Felicia bio spirulina tésztája az olasz Apulia Kundi spirulina felhasználásával készül, amely rost-, vas- és káliumforrás, továbbá természetesen gluténmentes. A barna rizs egyedi és testes ízt kölcsönöz a terméknek.
A 100%-ban apuliai spirulina körkörös ellátási lánc ennek az értékes algának a termesztésére, az Felicia gyártója partnerséget kötött egy fiatal pugliai céggel, az ApuliaKundival, azzal a céllal, hogy megóvja a bolygó természeti erőforrásait, például a vizet. A spirulina alga termelőüzem további lépést jelent a szén-dioxid-semlegesség felé vezető úton. A gyártási folyamat során felhasznált vizet kezelés után visszavezetik a rendszerbe.
A spirulina a jövő tápláléka
Az ókor óta az istenek táplálékának tekintett spirulina egy olyan mikroalga, amelyet nemcsak magas tápértéke, hanem alacsony környezeti hatása is jellemez. A FAO a jövő táplálékának, az Egészségügyi Világszervezet pedig a 21. század legjobb táplálékának nevezte. Ez a legteljesebb és legtáplálóbb élelmiszer a világon.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Gluténmentes; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmirost-forrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
98% bio barnarizsliszt, 2% spirulina alga
Összetevők táblázata
Energia | 1481 kJ/354 kcal | |
Zsír | 3,2 g | |
- amelyben telített zsírsav | 0,8 g | |
Szénhidrát | 71 g | |
- amelyben cukor | 0,3 g | |
Rost | 4,8 g | |
Fehérje (protein) | 8,7 g | |
Só | 0,07 g | |
Vas | 2,1 g | 15.00 |
Kálium | 308 mg | 15.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!