Az E-vitamin olyan tápanyag, amely antioxidánsként működik a szervezetben. Az E-vitamin egy zsírban oldódó antioxidáns, amely segíthet megvédeni a szervezetet az oxidatív stressztől. Előnyös lehet a krónikus gyulladásos állapotok, például a cukorbetegség és az csontritkulás tüneteinek megelőzésében vagy kezelésében. Az E-vitamin jótékony hatással lehet a bőrre.
Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 1 kapszula
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
DL-alfa-tokoferil-acetát; napraforgómag-olaj; kapszulahéj: marhazselatin, glicerin, víz
Összetevők táblázata
E-vitamin | 400 NE – 268,46 mg | 2233.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!