BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db

ÚJ
Alacsony készlet
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
BioMenü BIO SHIITAKE gomba kapszula 60 db
2024.05.30
2024.05.31
2024.06.03
2024.06.04
2024.06.03
2024.06.03
Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményes árhoz
2 990 Ft
Egységár: 50 Ft/kapszula

Az egyik legnépszerűbb gomba a világon!

A shiitake alacsony kalóriatartalmú, sok vitamint, ásványi anyagot és bioaktív növényi vegyületet tartalmaz, kapszulázva


FIGYELEM! Az ajándékkártyát külön rendelje meg! Ne tegyen a kosárba más terméket!

Hordozóolajat is válasszon az illóolajhoz

Csomagajánlatok
Részletek

A bio shiitake porunk halványbarna, finom por, amely a Lentinus edodes néven is ismert shiitake gomba termőtestéből áll. A gomba termőtesteit betakarítják, megszárítják, granulálják, majd finom porrá őrlik. A shiitake gomba Kelet-Ázsiában őshonos, és a világon a leggyakrabban termesztett gombák közé tartozik, a japán shii pedig arra a fafajtára utal, amely körül ez a gomba először termett.

Az Ázsiában évszázadok óta gyógyászati céllal fogyasztott shiitake gazdag poliszacharidokban (a mi fajtánk 3%-os) és más ellenőrzött bioaktív anyagokban, amelyek valószínűleg számos egészségügyi előnyért felelősek.

A shiitake lentinánt tartalmaz, egy poliszacharidot, amelyet a Lentinula edodesből vonnak ki, és amelyet a táplálékkiegészítőkben használnak. Emellett β-glükánt is tartalmaz, amely egy fő bioaktív összetevő. Ezt a gombát ma már kulináris tulajdonságai miatt is tisztelik.

Az (EU) 2018/848 rendelet szerinti uniós ökológiai szabványoknak és a Soil Association által GBORG-05 kóddal a Nagy-Britanniai Biológiai Szabványoknak megfelelően tanúsított.

Kapszulás változatban könnyen, praktikusan szedhető.

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 3 kapszula

1 adag naponta

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

Összetevők

100% bio shiitake gomba (lentinula edodes); csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid; kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz

Figyelmeztetések
  • AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Fontos egészségügyi figyelmeztetések

Nyilatkozatok

ALLERGÉN NYILATKOZAT

Ezúton igazoljuk, hogy ez a termék nem tartalmaz allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokat összetevőként vagy a keresztszennyeződés lehetősége miatt. Az 1169/2011/EU rendelet II. melléklete tartalmazza azon allergének listáját, amelyek az arra fogékony egyéneknél valószínűleg mellékhatásokat okozhatnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a nyilatkozat a termék gyártója által megadott információkon alapul.

NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE

Nehézfémek (ólom, kadmium, higany, ón, arzén) Az 1881/2006/EK és a 629/2008/EK rendelet szerint.

Mikotoxinok (aflatoxinok, ochratoxin A, patulin) Az 1881/2006/EK rendelet szerint.

Nitrátok Az 1881/2006/EK rendelet szerint.

Policiklikus aromás szénhidrogének (PAH) A 2015/1933/EU rendelet szerint.

DEHIDRATÁCIÓS TÉNYEZŐ

8 kg friss gomba szükséges 1 kg szárított gomba előállításához.

GMO-MENTES

Ezen a terméken nem hajtottak végre genetikai módosítást. Folyamatellenőrzésekkel biztosítjuk, hogy ne fordulhasson elő véletlen szennyeződés géntechnológiával módosított anyagokkal vagy azokból származó anyagokkal. Ezúton igazoljuk, hogy ez a termék nem tartozik a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK uniós rendeletek szerinti címkézési kötelezettség alá.

KÁRTEVŐIRTÓK

Ez a termék megfelel a 2018/848/EU rendeletben (és az azt követő módosításokban) felvázolt követelményeknek. Megfelel továbbá a Soil Association szigorú biogazdálkodási előírásainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyagok nincsenek kitéve növényvédőszereknek vagy növényvédőszer-maradékoknak. A helyszínen nem tárolnak növényvédő szereket, és a gyártási vagy raktározási területeken sem használnak növényvédő szereket.

BESUGÁRZÁS ÉS ETILÉN-OXID

Kijelentjük, hogy a fent felsorolt terméket semmilyen célból nem kezelték ionizáló sugárzással (r2) vagy etilén-oxiddal (EtO), és mint ilyen, mentes a gamma-sugárzástól és etilén-oxid-maradéktól, és megfelel az EU 1999/3/EK rendeletének.

BSE KIJELENTÉS

Ez a termék kizárólag növényi forrásból készült, és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem állati forrásból származik, és nem került kapcsolatba semmilyen állati eredetű összetevővel.

OLDÓSZER-MARADÉKOK

A gyártási folyamat során nem használnak maradék oldószereket.

NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE

A termék szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) szintje az uniós jogszabályokban (2073/2005/EK és 1881/2006/EK bizottsági rendelet és az azt követő módosítások) meghatározott határértékek alatt marad, beleértve az EFSA élelmiszer-szennyezőanyagokra vonatkozó ajánlásait is.

ÁLLATKÍSÉRLETI NYILATKOZAT

Megerősítjük, hogy nem végzünk és nem rendelünk meg állatkísérleteket semmilyen termékkel kapcsolatban.


Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
Adatok
Típus
Étrend-kiegészítő
Minőségét megőrzi

hónap/év

 

A folyamatos árumozgás miatt ez az információ tájékoztató jellegű, a pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

 

Különböző dátumú termék esetén a korábbi dátumúakat értékesítjük elsőként.

11/2025
Származási hely
Kína
Vonalkód
5999862545277
Tartalom

Minimális eltérés lehetséges

60 kapszula
Napi adag
3 kapszula
Hány napi adag?
20 adag/termék
Szélesség

X tengely

5,5 cm
Magasság

Y tengely

9,5 cm
Vastagság

Z tengely

5,5 cm
Nettó tömeg

Minimális eltérés lehetséges

25.2 g/tégely
Másodlagos egység tömege

Minimális eltérés lehetséges

420 mg-os kapszula
Kapszula töltőtömeg

Minimális eltérés lehetséges

300 mg (± 9%)
Kapszula teljes tömeg

Minimális eltérés lehetséges

420 mg (± 9%)
OGYÉI szám
34018/2024
Várható kiszállítás Magyarországra
2024.05.30
Cikkszám
4527
Bruttó tömeg
50,2 g/tégely
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!