shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Spirulinás csirkesaláta faeperrel

Könnyű és tápláló!

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

  • 1 teáskanál BioMenü BIO SPIRULINA por
  • 100 g BioMenü BIO fehér FAEPER
  • 300 g apróra vágott grillezett csirke
  • 2 db kockára vágott zellerszár
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • 1 evőkanál őrölt fekete bors
  • néhány csepp citrom
  • 1 db mandarin a tálaláshoz

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat és tegyük hűtőszekrénybe legalább 30 percig. Tálaljuk zöldsalátához keverve, mandaringerezdekkel díszítve, vagy szendvicsfeltétként a kedvenc kenyerünkhöz, péksüteményhez.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top