shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Salátadressing BIO Yacon sziruppal

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

  • 1 evőkanál BioMenü BIO YACON szirup
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fehér borecet
  • 1 teáskanál csípős mustár (pl. dijoni)
  • 1/2 teáskanál száraz őrölt gyömbér
  • 1 teáskanál darált fokhagyma
  • só és bors ízlés szerint

Elkészítés

Keverjük el egy tálban a hozzávalókat és adjuk zöldsalátához.

Feketeöves zöldségfanoknak például a vizitormát, a rukkolát és a kelkáposztát ajánljuk hozzá.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

 

 

 

 

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Back to top