shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Kendermag saláta nyárra

10 perc alatt elkészíthető nagyon finom, könnyű és tápláló Kendermagos nyári étel. A saláta közel azonos arányban tartalmaz fehérjét, élelmi rostot és egészséges, növényi zsírokat, így kiadós és tápláló.

Nagyításhoz klikk a képre

Elkészítés

A bázist ízlés szerinti arányban hozzáadott paradicsom, kukorica, uborka, paprika, friss kapor, és a zöld hagyma alkotják, amelyet végül avokádós-citromos öntettel teszünk krémessé.

Bab, vagy más hüvelyes fehérjeforrás helyett használjunk hozzá 2-3 evőkanál BioMenü BIO KENDERMAG hántoltot, amely teljes értékű fehérje, tartalmazza mind a 10 esszenciális aminosavat és kiváló forrása a B és E vitaminoknak, folsavnak, klorofillnak és káliumnak.

Az avokádóhús a héja alá tolt evőkanállal könnyen kiszedhető a kettévágott gyümölcsből, majd egy tálban, villával szétnyomkodjuk, miközben rácsepegtetjük a citrom, vagy lime levét. Keverjük át 1-2 evőkanál szűz olivaolaj és 2 evőkanál joghurt hozzáadásával, majd adagoljuk hozzá a hántolt kendermag felét és végül tálaláskor szórjuk a tetejére a maradék kendermagot.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top