shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry rizssaláta - vegán szuperétel

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 csésze (kb. 200 g) Jasberry BIO JASBERRY rizs
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2,5 evőkanál szójaszósz
  • 2 teáskanál szezám olaj
  • Fél lime juice
  • 1 teáskanál BioMenü BIO KÓKUSZcukor
  • 25 g újhagyma vékonyra szeletelve
  • 50 g pirospaprika kockára vágva
  • 50 g sárga bors kockára vágva
  • 25 g mogyoróhagyma apróra vágva
  • 50 g szárított vörösáfonya és kékáfonya
  • 80 g sózott, pörkölt kesudió
  • Mandulapehely köretként
  • Frissen őrölt BioMenü BIO őrölt FEKETE BORS

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint, tedd félre a hűlni
  • Az öntethez: keverd össze az olívaolajat, a szójaszószt, a szezám-olajat, a lime juicet és a kókuszcukrot egy nagy tálban
  • Add hozzá a újhagymát, a paprikát, a mogyoróhagymát és a szárított bogyókat, majd alaposan keverd össze
  • Keverd össze a Jasberry rizst és a kesudiót
  • Egy óra elteltével szobahőmérsékleten vagy hűtve tálalható
  • Díszítsd mandulával és fekete borssal

Ezt az ételt két-három napig hűtőszekrényben lehet tartani.


Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top