shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry rizses quinoa saláta (vegán)

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 1 adaghoz

  • ½ csésze Jasberry BIO JASBERRY rizs, főzve (kb. ¼ csésze nyersen)
  • ¼ csésze vörös quinoa, nyers
  • kb. 40 g vöröshagyma szeletelve
  • 3-4 felezett koktélparadicsom
  • kb. 30 g szeletelt uborka
  • friss petrezselyem, apróra vágva
  • kb. 20 g gránátalma mag

Az öntetthez

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint. Tedd félre hűlni.
  • Főzd meg a vörös quinoát. Tedd félre hűlni.
  • Az öntethez keverd össze a lime juice-t, az olívaolajat, a sót és a borsot.
  • Tedd a főtt Jasberry rizst, vörös quinoát, paradicsomot, hagymát, uborkát és petrezselymet egy nagy tálba és keverd hozzá a gránátalma magot.
  • Add hozzá az öntetet.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top