shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry rizses pesto-saláta tökkel (vegán)

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 1 adaghoz

  • ½ csésze Jasberry BIO JASBERRY rizs, főzve (kb. ¼ csésze nyersen)
  • kb. 50 g tök a választásod szerint, kockára vágva
  • kb. 120 g zöldsaláta, a választásod szerint
  • 3-4 szem koktélparadicsom
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 2 evőkanál pesto
  • 2-3 retek, szeletelt
  • 1 evőkanál mogyoróhagyma, apróra vágva
  • friss koriander

Az öntetthez

Elkészítés

  • Melegítsük fel a sütőt 200 °C-ra.
  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint.
  • Helyezd a sütőtökkockákat 1 teáskanál olívaolajjal egy sütőlapra és kb. 30 percig süsd, amíg lágy nem lesz.
  • Szelet retek, mogyoróhagyma és paradicsom.
  • Az öntethez keverd össze a limelét, az almaecetet és az olívaolajat egy tálban és ízesítsd sóval és borssal.
  • Helyezd egy nagy tálba a főtt Jasberry rizst, a saláta keveréket, a paradicsomot, a retek és a mogyoróhagymát és keverd össze a sült tökkockákkal.
  • Add hozzá az almaecetet, körítsd pestoval és friss korianderrel.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top