Trópusi maca-guarana bőségtál
Egy finom reggeli, ami délutánig elegendő energiát ad!
Nagyításhoz klikk a képreA maca és a zúzott-nyers kakaóbab hatékonyan fellendít, egy teáskanálnyi guarana úgy aktivizál mint két csésze feketekávé, a vitamindús goji bogyó pedig igazi életelixírként támogatja energiáinkat és egészségünket.
Hozzávalók
- 2 evőkanál BioMenü BIO MACA-GYÖKÉR por
- 2 evőkanál BioMenü BIO perui zúzott nyers KAKAÓBAB
- 1 evőkanál BioMenü BIO GUARANA por
- 1 evőkanál BioMenü BIO GOJI bogyó
- 4 dl BIO tej, kókusztej, vagy szójatej (esetleg sovány tej)
- 5 evőkanál zabpehely
- 1 közepes banán
- 1 db érett kiwi
- 2-3 ananászkarika (lehet befőtt is)
Elkészítés
A tej felét öntsük tálba, adjuk hozzá először a maca és guarana porokat és keverjük el alaposan.
Törjünk össze villával egy-két teáskanálnyit minden gyümölcsből, adjuk a tejes mixhez, dolgozzuk össze alaposan és tegyük félre.
Egy másik tálban készítsük el a maradék tejjel a zabpelyhet a szokásos módon, karikázzuk rá a gyümölcsöket és merjük rá a tejes mixet.
Szórjuk rá a kakaóbab töretet és a goji bogyókat és tálaljunk! Igazi szupertáplálék, az urak csak mértékkel (naponta egyszer) fogyasszák, afrodiziákumként is meglepően hatékony!
Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!