shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Tüzes Jasberry paella

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 3 személyre

  • 1 csésze Jasberry BIO JASBERRY rizs, nyers
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 mogyoróhagyma, apróra vágva
  • 1 limette
  • 1 nagy paradicsom, kimagozva és kockára vágva
  • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 200 g paradicsompüré
  • körülbelül 250 ml víz vagy zöldségleves, szükség szerint
  • 6 nagy garnélarák
  • marinált jalapeno (szükség szerint)
  • ½ teáskanál római kömény
  • ½ teáskanál chilipor
  • ½ teáskanál édes pirospaprika
  • csipet só

Választható

  • lime
  • friss koriander

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint
  • Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy tapadásmentes edényben
  • Aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát
  • Add hozzá a jalapenót, köményt, őrölt chiliport, paprikát és sót
  • Add hozzá a paradicsompürét és a friss kockára vágott paradicsomot
  • Keverd hozzá a főtt Jasberry rizst
  • Add hozzá a garnélarákot és a lime levet
  • Adj hozzá 250 ml vizet, alaposan keverd össze, majd fedd le az edényt
  • Csökkentsd a hőt, alkalmanként kevergesd, amíg a garnélarák meg nem fő
  • Sózd, ha szükséges
  • Díszítsd lime karikákkal és korianderrel

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top