Spirulinás fehérjebomba labdák
Könnyen elkészíthető finomfalat, ami bármikor kéznél van egy gyors nassoláshoz.
Nagyításhoz klikk a képreHozzávalók
- 2 evőkanál BioMenü BIO spirulinapor
- 2-3 evőkanál BioMenü BIO fehér faeper
- 2-3 evőkanál datolya
- 2-3 evőkanál tört mandula
- 1 evőkanál facsart citromlé
- 1-2 evőkanál mazsola, és/vagy szárított áfonya (nem kötelező)
Elkészítés
Nyomkodjuk szét a gyümölcsöket egy keverőtálban, dolgozzuk hozzá alaposan a többi alapanyagot, amíg nagyjából homogén masszát kapunk és formáljunk belőle labdákat.
Jól záródó fedelű edényben, hűtőben akár 2 hétig eltartható.
Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!
A spirulina alga jótékony hatásairól bővebben