shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Pesto spirulinával

Az immunerősítő fehérjebomba

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

  • 1 evőkanál BioMenü BIO SPIRULINA por
  • 1 evőkanál BioMenü BIO CHIA mag
  • 1 dl nyers mandula
  • 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 1 dl extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál friss citromlé
  • 1 mokkáskanál tengeri só
  • friss bazsalikom, tört dió, mogyoró, napraforgó, tökmag, stb. ízlés szerint

Elkészítés

Tálban dolgozzuk össze a spirulina, chiamag, bazsalikom, mandula, fokhagyma, és tengeri só keveréket, miközben fokozatosan adjuk hozzá az olajat (1-2 perc). Végül csepegtessük rá a citromlevet és tálaláskor szórjuk meg az adagokat a magvakkal

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Tudjon meg többet a spirulina jótékony hatásairól!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top