Pesto spirulinával
Az immunerősítő fehérjebomba
Nagyításhoz klikk a képreHozzávalók
- 1 evőkanál BioMenü BIO SPIRULINA por
- 1 evőkanál BioMenü BIO CHIA mag
- 1 dl nyers mandula
- 1 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- 1 dl extra szűz olívaolaj
- 1 evőkanál friss citromlé
- 1 mokkáskanál tengeri só
- friss bazsalikom, tört dió, mogyoró, napraforgó, tökmag, stb. ízlés szerint
Elkészítés
Tálban dolgozzuk össze a spirulina, chiamag, bazsalikom, mandula, fokhagyma, és tengeri só keveréket, miközben fokozatosan adjuk hozzá az olajat (1-2 perc). Végül csepegtessük rá a citromlevet és tálaláskor szórjuk meg az adagokat a magvakkal
Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!
Tudjon meg többet a spirulina jótékony hatásairól!