shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Kendermagos házi proteinrudak

Több hétig eltartható kiváló fehérjepótló szupertáplálék a jó erőnlétért.

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Keverjük el egy tálban a vaníliapor kivételével az összes por- és őrlemény hozzávalót és tegyük félre. Mixerben dolgozzuk össze az olajat, datolyát kb 1 dl vízzel és adjuk hozzá a vaníliaport, míg sűrű masszát kapunk, majd folyamatosan keverjük hozzá a száraz összetevőket. A maradék vízzel higíthatjuk ha szükséges, végül tegyük sütőpapírral bélelt formába, nyomkodjuk bele kézzel és vagdossuk be a későbbi rudak méretének megfelelően. Kapszaicinfüggőknek ajánljuk, hogy hűtés előtt keverjenek a masszához hegyes-erős pirospaprika szeleteket!

Tegyük legalább 2-3 órára hűtőbe, majd akár egyesével fóliázva mélyfagyaszthatjuk is. 1-2 hétig is eltartható, kiváló fehérjepótló szupertáplálék!

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Ismerje meg a spirulina jótékony hatásait!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top