shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry tök rizottó

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 2-3 személyre

Elkészítés

  • Hámozd meg a tököt, főzd meg, törd össze és mérj ki kb. 350 g-ot. Tedd félre. Alternatív megoldás: Használd a kész tökpürét.
  • Melegítsd fel az olívaolajat egy tapadásmentes serpenyőben.
  • Aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát.
  • Adj hozzá nyers Jasberry rizst és kevergesd rendszeresen körülbelül három percig.
  • Add hozzá a gombát.
  • Adj hozzá bort és kevergesd, amíg a bor teljesen elpárolog.
  • Add hozzá lassan a zöldségféléket.
  • Ízesítsd fekete borssal, sóval és szerecsendióval és hagyd, hogy mindent összeforrjon.
  • Csökkentsd a hőt és fedd le az edényt. Párold körülbelül 20-30 percig, amíg a rizs puha nem lesz. Ha szükséges, adj hozzá további zöldségféléket.
  • Keverd hozzá a tökpürét és a fahéjat.
  • Add hozzá a parmezán nagy részét és rendszeresen kevergesd.
  • Tálald és díszítsd a maradék parmezánnal.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top