shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry rizs-rák-taco guacamoléval

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 4 taco-hoz

  • ½ csésze Jasberry BIO JASBERRY rizs, főzve (kb. ¼ csésze nyersen)
  • kb. 250 g garnéla, fagyasztva
  • 4 kukorica tortilla
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ½ mangó, kockára vágva
  • ½ avokádó
  • ½ paradicsom, kockára vágva
  • ½ vöröshagyma, kockára vágva
  • 1,5 evőkanál lime juice
  • 1 csipet fokhagymapor
  • 1 csipet kömény
  • 1 csipet hagymapor
  • 1 csipet paprikapor
  • 1 csipet chili por

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint.
  • Olvaszd fel a garnélarákot és hámozd meg, ha szükséges.
  • Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben. Add hozzá a garnélarákot és a fűszereket (fokhagymapor, hagymapor, paprika, kömény és chili por). Keverd addig, amíg a garnélarák meg nem fő.
  • A guacamole elkészítése: Zúzd össze az avokádót, keverd hozzá a hagymát és a kockára vágott paradicsomot. Adj hozzá lime juice-t és keverj hozzá mangókockákat.
  • Töltsd meg a taco-kat Jasberry rizzsel, garnélarákkal és guacamoléval.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top