shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Citromos lazacfilé Jasberry rizzsel

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 2-3 személyre

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint
  • Pácold a lazacfilét citromlével, sóval és borssal.
  • Az olívaolajat melegítsd fel egy tapadásmentes serpenyőben és süsd meg a lazacot közepes lángon.
  • Díszítsd a lazacot citromszelettel és tedd félre.
  • Melegítsd fel a szezámolajat egy tapadásmentes serpenyőben.
  • Add hozzá a sült zöldségeket és a spenótot. Add hozzá a szójaszószt és keverd hozzá a rizst.
  • Ízesítsd sóval és borssal. Tedd a rizst tányérra és helyezd a lazacfilét a rizságyra.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top