shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Yacon-cukkini muffin

Cukorbetegeknek is ajánlott alacsony energiatartalmú finomság.

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 175℃ fokra. Közepes méretű tálban keverjük össze a Kókuszlisztet a sóval, szódabikarbónával, a fahéjjal és a liszttel, villával alaposan nyomkodjunk ki belőle minden csomót.

Tegyük a tojást plusz a tojásfehérjét, a Yacon port és a Kókuszvirágcukrot egy másik tálba és kézi mixerrel verjük fel kb a háromszorosára, mintegy 2-3 percig. Óvatosan keverjük hozzá a repceolajat és az aludttejet (írót).

Dolgozzuk össze a cukkinit és a pekándiót, majd folyamatosan adjuk hozzá a tojáshabot és a lisztes keveréket is.

Ezután vékonyan kenjünk ki egy muffinformát és a csészékben egyenletesen osszuk el a masszát.

Kb. 45 perc sütés után (vagy amíg a beleszúrt fogpiszkálót tisztán tudjuk kihúzni belőle) vegyük ki a sütőből és tálalás előtt hagyjuk pihenni. Az összetevői miatt lassan hűl, legalább fél óra!

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top