Mogyorókrémes BIO gyümölcsszobor
Hozzávalók
- 2 dl tört mogyoró (legjobb a csíráztatott)
- 8-10 dkg BioMenü BIO perui KAKAÓVAJ tallér
- 1 mokkáskanál BioMenü BIO YACON szirup
- 1-2 teáskanál BioMenü BIO perui KAKAÓPOR
- Néhány szem alma, vagy körte, ízlés szerint
- 1-2 mokkáskanál BioMenü BIO perui zúzott pörkölt KAKAÓBAB
Elkészítés
Feldolgozás előtt kb fél órával tegyük meleg helyre a kakaóvajtallérokat, hogy kellően lágy állagúak legyenek a feldolgozáshoz. Keverjük el a többi hozzávalóval körülbelül 4-5 percig, amíg kellően homogén masszát kapunk, majd töltsük a felkarikázott gyümölcsök magházának helyére és a szeletek közé. Tálalás előtt pihentessük pár órát a hűtőszekrényben. Nagyszerűen mutat, ha megszórjuk a krémes rétegek széleit BioMenü BIO Perui Zúzott-Nyers-, vagy Zúzott-Pörkölt Kakaóbab darabkákkal, végül díszíthetjük néhány apró dióbéllel és egész kevés fahéjporral is.
A krém gyümölcsszobor nélkül, kekszre, kenyérre, süteményre kenve magában is kitűnő kiegészítője lehet a reggelinek.
Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!