shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Mogyorókrémes BIO gyümölcsszobor

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Feldolgozás előtt kb fél órával tegyük meleg helyre a kakaóvajtallérokat, hogy kellően lágy állagúak legyenek a feldolgozáshoz. Keverjük el a többi hozzávalóval körülbelül 4-5 percig, amíg kellően homogén masszát kapunk, majd töltsük a felkarikázott gyümölcsök magházának helyére és a szeletek közé. Tálalás előtt pihentessük pár órát a hűtőszekrényben. Nagyszerűen mutat, ha megszórjuk a krémes rétegek széleit BioMenü BIO Perui Zúzott-Nyers-, vagy Zúzott-Pörkölt Kakaóbab darabkákkal, végül díszíthetjük néhány apró dióbéllel és egész kevés fahéjporral is.

A krém gyümölcsszobor nélkül, kekszre, kenyérre, süteményre kenve magában is kitűnő kiegészítője lehet a reggelinek.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top