shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Kendermagos csokoládégombóc

Nyers-csokoládé gombóc hántolt kendermaggal, faeperrel

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Öntsük az olajat keverőtálba, adjuk hozzá a mézet, kakaót, és keverjük kb. sűrűbb krémleves állagúra.

Jó alaposan dolgozzuk össze a tejjel és az egyik evőkanál törtcsokoládéval, adjuk hozzá a faeper gyümölcsöket most és tegyük a hűtőbe néhány órára, hogy később a gombócokat könnyebben lehessen formázni.

Forgassuk meg a kihűlt gombócokat a kendermagkeverékben, majd szórjuk meg a tetejét a maradék kakaóbabtörettel.

Tegyük vissza a hűtőbe, hogy teljesen átkeményedjen, a legjobb, ha egy egész éjszakát pihenhet.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top