shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Jasberry rizzsel töltött tök (vegán)

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók 6 darabhoz

  • ½ csésze Jasberry BIO JASBERRY rizs, főzve (kb. ¼ csésze nyersen)
  • 1 kis sütőtök (körülbelül 600 g)
  • 6 evőkanál szárított áfonya
  • 30 g dió apróra vágva
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • ½ hagyma, apróra vágva
  • ½ gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • kevés apróra vágott petrezselyem
  • só és BioMenü BIO őrölt FEKETE BORS

Elkészítés

  • Főzd meg a rizst a csomagoláson feltüntetett recept szerint.
  • Melegítsd a sütőt 200 °C-ra. Vágd le a sütőtök fedelét és kapard ki a magokat.
  • Kend meg a sütőtököt kevés olívaolajjal és süsd a sütőben kb. 10 percig.
  • Melegítsd fel az olívaolajat egy tapadásmentes serpenyőben és pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát. Add hozzá a diót és az áfonyát. Ízesítsd sóval és borssal.
  • Vedd le a serpenyőt a tűzről, keverd hozzá a főtt Jasberry rizst és add hozzá a friss petrezselymet.
  • Kanállal töltsd a keveréket a tökökbe. Tálalhatod!

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top