Friss gyümölcsök BIO házi csokoládékrémmel
Friss gyümölcsök saját készítésű BIO csokoládékrémbe mártogatva. Élénkít és energetizál, kíméletes kényeztetés a szervezetünknek.
Nagyításhoz klikk a képreHozzávalók
- 2-3 db BioMenü BIO perui KAKAÓVAJ tallér
- 2-3 db BioMenü BIO perui KAKAÓ MASSZA tallér
- 5 dkg BioMenü BIO perui KAKAÓPOR
- 15 dkg BioMenü BIO KÓKUSZVIRÁG cukor
- 10 dkg vaj
- ízesíthetjük még kevés vaníliával, vagy fahéjjal, ízlés szerint
Elkészítés
Olvasszuk fel lassan a kakaóvajtallért, a kakaómasszatallért és a vajat majdnem folyékonyra. Húzzuk le a tűzről, adjuk hozzá a többi hozzávalót és folyamatosan keverjük simára botmixerrel.
Forróvízzel előmelegített hőálló edényben tálaljuk, hogy a mártogatás alatt folyékony maradjon. A málna, eper, cseresznye klasszikusok kipróbálása után gondolhatunk a nagyobb gyümölcsökből szelt karikák mártogatására is: pl narancs, dinnye, kiwi, stb.
Tálalás előtt mindig csak a mártogatáshoz szükséges mennyiséget olvasszuk fel. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért hűtőben is csak néhány napig áll el.
Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!