shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Csokoládés céklasüti szilvalekvárral

Könnyű, édes bio finomság

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Vajazzunk, béleljünk sütőpapírral és lisztezzünk ki két kisebb, vagy egy nagyobb tepsit és melegítsük elő a sütőt 190°C fokra (légkeveréssel elég 180°C).

Turmixoljuk krémesre a tojást, cukrot, az olajat és öntsük nagy keverőtálba.

Dolgozzuk össze alaposan egy másik edényben a céklaport, kakaóport, lisztet, szegfűborsot és folyamatos keverés mellett adjuk a tojásos masszához.

Szitáljuk rá a vanília kivonatot és a narancs héját és keverjük át, amíg homogén masszát kapunk.

Süssük kb 35 percig, vagy amíg a beleszúrt fogpiszkálót tisztán tudjuk kihúzni, majd tegyük ki egy rácsra amíg kihűl.

Készítsünk két réteget, kenjük meg közöttük a szilvalekvárral és tálaljunk.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top