shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Csokis barackos bioparfé

Tányéron is, de kehelyben vagy pohárban is jól mutat!

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

A kakókrémhez

Egyéb hozzávalók

  • 3-4 evőkanál előhűtött tejszínhab
  • 1/2 teáskanál vaníliapor
  • 1 evőkanál BioMenü BIO Kókuszvirágcukor
  • 8-10 db felezett őszibarackbefőtt
  • A díszítéshez kisebb gyümölcsdarabok, pl fél eper, magozott cseresznyebefőtt, stb.

Elkészítés

A kakaókrém (brownie) elkészítése

Melegítsük elő a sütőt 180 C fokra, közben keverjük csomómentesre a hozzávalókat egy keverő tálban fakanállal. Öntsük egy kikent kb 20x20 cm tepsibe, majd helyezzük a sütőbe és süssük 20-25 percig. Ha kész hűtsük le és vágjuk-törjük kisebb darabkákra.

A továbbiak

Verjük fel habverővel a tejszínt egy tiszta tálban amíg kb kétszeresére nő a térfogata, majd szórjuk meg a cukor és vanília kivonattal.

Tegyük tálkákba, majd töltsük meg a fél barackokat csokidarabkákkal, nyomjunk rá egy kevés habot és tegyük rá a gyümölcsdíszt. Kehelyben, pohárban is jól mutat.

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top