shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Baobab-füge szeletek

Laktató, csökkentheti a fáradtság, kimerültség érzését, javíthatja a koncentrációt.

Nagyításhoz klikk a képre

Meg kell adni, hogy az üzletekben kapható késztermékek is nagyon jóízűek tudnak lenni, de a házi készítésű finomságokban ott van a saját ízlésünk szerinti plusz, nem beszélve a jogos büszkeségről!

Hozzávalók

  • 2 evőkanál BioMenü BIO BAOBAB por
  • 300 g aszalt füge
  • 300 g nyers kesudió
  • 60 g datolya
  • 30 g napraforgómag
  • 40 g lenmag
  • Ízlés szerint tehetünk hozzá mazsolát, vagy más aszalt gyümölcsöt is

Elkészítés

Helyezzük a fügét egy tálba, öntsük fel vízzel, hogy ellepje és hagyjuk ázni kb 1 órát. Ezután szűrjük-csepegtessük le róla a vizet és a baobab por kivételével turmixoljuk össze a többi hozzávalót.

Tegyük át tálba és néhány perc pihentetés után keverjük hozzá a baobab port is. Terítsük sütőpapírra, formázzunk belőle kb 1 cm vastag téglalapot és tegyük a fagyasztóba legalább fél órára.

Ha kellően megdermedt, vágjuk fel tetszés szerinti méretű szeletekre és fogyasszuk jó étvággyal!

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top