shop@biomenu.hu     +36 30 2492358 (munkanapokon 09:00-17:00)

Áfonyás chia puding

Egy tápláló, tökéletes reggeli

Nagyításhoz klikk a képre

Hozzávalók

Elkészítés

Keverjük össze lassan a tejet, áfonya kivonatot, yaconszirupot és a mézet a chiamagokkal és zárt fedelű edényben (pl. befőttes üveg) tegyük legalább egy órára a hűtőbe pihenni. Tálaláskor csempészhetünk a csészék aljára egy kis natúr gyümölcsdzsemet, vagy fagylaltot (ribizli, málna, eper, mind jól illik hozzá), majd szedjük rá a pudingot. Szórjuk meg az adagok tetejét tört mandulával, vagy dióval és tegyünk rá néhány szem kékáfonyát.

A maradékot lefedve, hűtőszekrényben tálaljuk!

Jó egészséget kínál a BioMenü Csapata!

Az elkészítéshez szükséges termékeink

Back to top