Különleges, bio vörös lencse őrlemény felhasználásával készülő, magas minőségű olasz száraztészta a Molino Andrianitól. Magas tápértékű, minőségi ételkülönlegesség gluténérzékenyeknek, amely a kiváló tésztát a zöldségek autentikus ízvilágával gazdagítja. Rendszeres fogyasztása biztosítja az ideális mennyiségű rost- és tápanyagbevitelt és a jó közérzetet. Bármely más száraztésztához hasonlóan elkészíthető, rendkívül ízletes, minden korosztály számára egészséges táplálékforrás.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Gluténmentes; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio vöröslencse liszt
Összetevők táblázata
Energia | 1412 kJ/337 kcal | |
Zsír | 1,7 g | |
- amelyben telített zsírsav | 0,4 g | |
Szénhidrát | 50 g | |
- amelyben cukor | 1,2 g | |
Rost | 7,6 g | |
Fehérje (protein) | 26 g | |
Só | < 0,01 g | |
Foszfor | 310 mg | 44.00 |
Vas | 5,2 mg | 37.00 |
Cink | 3,2 mg | 32.00 |
Mangán | 1 mg | 50.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!