Zöld kávé - az egészséges fogyás titka

A neten böngészve számos fogyókúrás tippre bukkanhatunk, ezek megbízhatósága azonban sokszor kérdéses.

Ha veszíteni szeretnénk testsúlyunkból, fontos, hogy olyan diétát válasszunk, amivel nem károsítjuk egészségünk. Sok módszer ezt sajnos nem veszi figyelembe, ezért alkalmazásukkal hosszú távon megbetegedésnek tesszük ki magunkat. Az arabica szemekből készült zöld kávé természetes és kíméletes zsírégető , fogyasztásával könnyen és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges kilóktól!

Felturbózott anyagcsere

A zöld kávé javítja a sejtek mikro-keringését, ennek hatására fittebbnek és élénkebbnek érezzük magunkat. A kávészemekben nagy mennyiségben található klorogénsav meggátolja a glükóz felszívódását a szervezetben. Ennek következtében testünk zsírégető üzemmódba kapcsol, vagyis saját zsírtartalékait kezdi használni. A kutatók sokáig úgy gondolták, hogy mindez a koffeinnek köszönhető, ám mára már egyértelmű, hogy a zöld kávé a klorogénsavval veszi fel a küzdelmet a plusz kilók ellen.

Mellékhatások nélkül

Az ismert fogyasztószerek alkalmazásakor számos kellemetlen tünettel kell számolni. Ez lehet egyszerű gyomorégés, súlyosabb esetben viszont a hormonháztartásunk is felborulhat. Hasonló panaszok a zöld kávé fogyasztásakor nem kell merülnek fel. Sőt, még a kávéivás szokásos negatív velejárói (magas vérnyomás, szívdobogás) sem jelentkeznek! Pozitív élettani hatásai ugyanakkor a hagyományos, pörkölt kávééval megegyezők: felfrissít egy-egy hosszabb munkanapon, segíti a koncentrációt és élénkíti a vérkeringést!

Kóstolja meg egészséges zöld és ganoderma kávéinkat , rendeljen kényelmes házhoz szállítással!