A krill rák, amiből a krill olaj készül

Először is tisztázzuk, hogy mi is az a krill: egy óceáni rákfajta, melyet magyarul világítóráknak is hívnak.

Japánban ízletes húsa és egészséges tápanyagai miatt már a 19. század óta közkedvelt csemege. Nyugaton napjainkban vált népszerűvé jótékony hatásainak köszönhetően: Omega-3 zsírsavtartalma kenterbe veri a halolajét is, így számos betegség kialakulását segíthet megelőzni.

Természetes intelligencia

Köztudomású tény, hogy az Omega-3 segít megőrizni szellemi frissességünket. A krill olaj koncentrációra és memóriára gyakorolt pozitív hatását számos kutatás igazolta már. Az agyi funkciók javításával elkerülhetők az olyan degeneratív idegrendszeri betegségek, mint például az Alzheimer-kór.

Szemfényvesztés helyett

A szem makulája, azaz az éleslátásért felelős része időskorban gyors romlásnak indulhat, mely súlyos esetben akár vaksághoz is vezethet. A krill olaj rendszeres fogyasztásával jelentősen csökkenthető a kockázat, hiszen magas asztaxantin-tartalmának köszönhetően hatékonyan védi a szem egészségét.

Csak semmi merevség!

A rákolaj, hasonlóan a chlorella algához , erős gyulladáscsökkentő hatással bír, így jelentős mértékben növeli az ízületek rugalmasságát. Az Omega-3 zsírsav természetes „kenőanyagként” működik, csökkenti a merevséget, és nagymértékben enyhíti a mozgással járó fájdalmakat.

Tankönyvi koleszterinszint

A Montreali Egyetem kutatói egy három hónapos vizsgálat után bebizonyították, hogy napi 500 mg krill olaj fogyasztása jelentősen javítja a koleszterinszintet. A tudósok szerint a rákolaj a halolajnál is gazdagabb Omega-3 zsírsavakban, így még erőteljesebb védelmet biztosít a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen!

Próbálja ki Ön is krill olajban gazdag, természetes kapszulánkat , rendeljen kényelmesen online!